dimecres, 14 de maig del 2008

John Carrawell recomana Opeth i Dream Theater


La recomanació musical de John Carrawell:

Hola,
Bé, abans no he pogut per falta de temps però ara que vaig més tranquil deixo caure algunes recomanacions per aquí, aquest cop de tall musical:
Opeth: Ja fa uns quants anys que aquests metaleros suecs es troben en el Olimp del metal, que és un gènere molt criticat i del qual n'estic fart de sentir tòpics, generalitzacions i calúmnies que, generalment, són els prejudicis de l'ignorant. No vull endinsar-me en la música més dura de Opeth perquè potser seria un salt massa brusc, però m'ha semblat idoni seleccionar un dels discos, que és molt melòdic i relaxat dins del que és el gènere del death metal:
--> Damnation: El disc més suau d'Opeth. Les cançons combinen molts fragments lents i fins i tot experimentals amb alguns fragments més accelerats. Segurament més d'una cançó uns enganxarà.
També vull donar-vos a conèixer un dels altres consagrats del metal progressiu -tot i que poc coneguts-, ni més ni menys que Dream Theater, del qual us selecciono el que per mi és el millor disc:
-->Scenes From A Memory: El virtuosisme de tots els membres del grup elevat al seu màxim exponent. No té sentit descriure l'experiència sonora, només es tracta d'escoltar i intentar apreciar la qualitat.
Si voleu saber més d'Opeth i de Dream Theater:
http://es.wikipedia.org/wiki/Opeth
http://es.wikipedia.org/wiki/Dream_Theater
Fins aviat!

1 comentari:

Anònim ha dit...

ei cabre, sóc el carles pitarch i després de llegir el teu comentari veig que hi ha moltes coses que són certes com per exeple: que el metal és un gènere criticat només pel fet de ser dur. Dins el metal hi ha molts subgèneres que van des de el més "light" al més bèstia i extrem. El death metal és dels gèneres que més m'agrada a mi, conec alguna cosa d'opeth però sobretot m'agrada children of bodom, un grup de death metal melòdic molt virtuós que per cert, acaben de llançar un nou àlbum a la venta: Blooddrunk. Sí, les lletres són un pèl fosques però en la seva música hi veus molt melodia. També sé que les veus guturals són difícils d'empassar però jo crec que aquest gènere, junt amb el nu metal i el power metal ( el més calmat però a la vegada inquiet ) són el millor que el metal ens proporciona

Així doncs jo recomano els grups Children of Bodom, Sonata Arctica i Metallica 8clàssics)

ens veiem per súnion companys frikis
:)