dijous, 15 de maig del 2008

La Laia Torra recomana "Relats en català"


La Laia ens recomana aquesta web de relats, i m'ha semblat genial que la gent tingui un espai on penjar sense por el que escriu... Laia, t'he buscat a la web però no t'he trobat; el que m'agradaria és que ens en regalessis un dels teus relats al bloc per penjar-lo i així el gaudim i comentem tots, no? Tu mateixa, sense pressió, però amb els braços oberts. Ja veig que saps que el millor que li pot passar a algú que escriu és que el llegeixin..!

La Laia diu:
A mi m'agradaria recomanar una web de relats en català, on la gent pot escriure, llegir, opinar i conèixer altres relataires. Jo fa temps que en sóc autora i hi tinc uns quants relats penjats sota el pseudònim de Meryl (per si algú s'interessa i em comenta alguna cosa, que sempre és bo :D)
Si us agrada llegir o escriure o tafanejar una mica segur que us agrada. a més a més també s'hi fan concursos i reptes. he de dir que n'hi ha de realment interessants sota la columna de 'l'editora destaca'.
A més, penso que internet pot ser una bona eina per posar a l'abast de tothom la lectura i llegir, de tant en tant, no llibres, sinó relats d'altres persones que comparteixen una mateixa afició, compartint experiències, humor, etc.
vamooos
que s'ha de visitar :)

1 comentari:

Twiggy_miss ha dit...

abans no ho he explicat gaire bé. jeje

si voleu trobar algun autor en particular, normalment (perquè el cercador de la pàgina web no funciona esplèndidament, que diguem..)

heu de fer clicar allà on diu 'cerca avançada' > buscar dins els autors i posar el 'nick' de l'autor amb les majúscules i tot el que porta, el meu és: Meryl (s'ha d'escriure mantenint la majúscula :S)


gràcies
fins aviat