divendres, 23 de maig del 2008

"Alta fidelidad"


La Maria (ara sé que és la Castellví!) ens deixa anar, com qui no vol la cosa, "High Fidelity" (aquí "Alta Fidelidad"). És una peli per a tots els freaks que vivim per i per a la música. Ells tenen una botiga de discos com a negoci, però el que realment volen és viure envoltats de música, que és el que els fa sentir vius. També hi ha una dona pel mig i uns quants gags per riure una bona estona. La tria musical és impecable i els personatges són tan autèntics que fàcilment ens hi identifiquem (si més no hi veiem el veí, el company o el col·lega freak de torn). Per passar una bona estona amb una llibreta a prop... i apuntar les referències musicals. Us deixo un video en versió castellana amb algunes escenes per fer-vos una idea. Per cert, teniu molt bon gust!

La Maria diu:
Joan!
Deixo una suggerència rapida, que hauria d'estar estudiant..
Avui de cine, concretament d'una peli que vaig veure fa bastant de temps, "High Fidelity". Explica la història d'un home (John Cusack) que té una botiga de vinils i ha d'enfrontar-se als problemes que té amb la seva nòvia i amb els seus dos companys de feina (Jack Black i Todd Louiso). Gran comèdia amb una més gran encara BSO (The Beta Band, Led Zeppelin, Belle & Sebastian, Bob Dylan, Springsteen..)
Més informació si cliqueu aquí: o també directament al You Tube
Ale, un petoó!
Maria Castellví.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Fonde, sóc el Martí, alumne, de primer de batxillerat i com que sóc novell i em consta que no fas classes a batxillerat, he de suposar que no em coneixes.
Feta la presentació, et dire que he arribat aquí desde el blog del boixader i que només amb la curiositat com a finalitat me llegit el teu blog sencer. Anant més enllà fins i tot, prenc la iniciativa, de fer-te la proposta d'un gran escriptor (o això crec)com és en Jordi Serra i Fabra.
Autor d'alguns llibres com "97 maneres de dir t'estimo" o el conegudíssim "Camps de maduixes" i una llarga i atractiva llista.
Doncs res més, i fins dilluns!