dimecres, 10 de desembre de 2008

Les millors cançons estatals 2008

Els qui em coneixeu, sabeu que m'encanten les llistes (de millors i pitjors discos, pel·lícules, llibres, artistes, esdeveniments, etc.) Per aquestes dates, cada any tinc la temptació poc original de mirar enrere i valorar el que ha passat en els darrers 12 mesos, i aquest any no serà diferent.

Us proposo 5 cançons
de l'Estat en imatges. La diferència, en aquest cas, és la possible participació dels qui entreu al bloc. Com que de llistes n'hi haurà per donar i per vendre i com que el meu criteri es veu incapaç de decidir la posició que ocupa cada cançó, la idea és que cadascú proposi la seva particular classificació i aporti, si vol, nous noms a les llistes que us proposo, que pel fet d'haver-les confeccionat un servidor, òbviament, no deixen de ser subjectives. (També podeu votar-ne una de la tria a l'enquesta del marge). En la propera entrega tindrem les 10 millors cançons internacionals... i si convé després les planetàries, còsmiques, i les que convingui...

Aquí teniu, doncs, les que, segons el meu humil parer, són les 5 millors cançons de l'any a l'Estat. Vosaltres decidiu l'ordre i les reivindicacions. (Apa, voteu!)

ESTA NOCHE SÓLO CANTAN PARA MÍ,
LA CASA AZUL (LA REVOLUCIÓN SEXUAL):WA YEAH!,
ANTÒNIA FONT (COSER I CANTAR):DONA ESTRANGERA,
MANEL (ELS MILLORS PROFESSORS EUROPEUS):UN TROS DE FANG,
MISHIMA (SET TOTA LA VIDA):FANTASMA,
ALBERT PLA (LA DIFERENCIA):Suggerències? Reivindicacions? Deixeu un comentari, valents!

2 comentaris:

rafa ha dit...

El CD és de 2007, però crec que el videoclip és de 2008 i tindrien lloc entre aquestes cinc:

Love of Lesbian: "Universos infinitos"

Joan Fontdeglòria i Solà. ha dit...

tens raó, rafa, és un gran vídeo d'una gran banda. no els he inclòs pel que dius (el disc, "Cuentos chinos para niños del Japón" és del 2007 i ja va ser disc de l'any per a alguns mitjans l'any passat). El disc és dels grans i la cançó i el videoclip estan a l'alçada (merci, no l'havia vist: http://es.youtube.com/watch?v=VQrnD1_34z4)

en conec més d'un que subscriu la teva reivindicació... bernat??

mireu-vos el video i escolteu la cançó; la vida de les petites coses... i la nostra; preciós.

merci crack!

1ptó

joanfontde