dimecres, 6 de febrer de 2013

Adam Green & Binki Shapiro

L'any s'enceta amb un nou duet noia-noi de la mà d'un dels eterns outsiders de l'indie-folk, Adam Green, sorprenentment sobri i recuperant l'elegància dels seus primers discos en solitari, i la seva nova mitja taronja, Binki Shapiro. De les anades i vingudes de Green no cal dir massa res més (l'hem gaudit i patit a parts iguals); i a ella ja ens l'havíem trobat -personalment sense saber-ho- rere el trio Little Joy i del seu preciós disc homònim amb Fabrizio Moretti (The Strokes) i Rodrigo Amarante: si no l'havíeu gaudit, feu-ho: és una insòlita joia de folk-pop tropical.

Juntets, Green i Shapiro se'ns dibuixen més que ben plantats en un disc preciós, si voleu de tema classicot -versió romàntico-melancòlica-, però carregat de melodies precioses, elegants, amb uns arrenjaments i una producció de Champions.

La millor notícia és que podem tornar a gaudir de l'Adam Green en estat pur, que ja el trobàvem a faltar, i també... que seran al Primavera Sound 2013.

(Podeu descarregar el primer senzill del disc, Here I Am, a la seva web.)Escolta el disc de debut d'Adam Green & Binki Shapiro:

Adam Green & Binki Shapiro by joanfontde on Grooveshark