divendres, 13 de març del 2009

Dilluns, en Manel a la Villarroel

A partir d'aquest proper dilluns 16 de març, la revista Rockdelux inaugura un cicle de concerts a La Villarroel. Els concerts, de dues bandes sempre estatals, seran el tercer dilluns de cada mes. La millor notícia és que el cicle l'enceta el grup català del moment, en Manel -no es pot celebrar millor la primavera...- Els acompanyaran els Ten Thousand Islands, banda formada ja fa cinc anyets a la Garriga amb la Maria Monferrer i en David Crespo al capdavant. Canten en anglès un folk arranjat i experimental del que posa els pèls de punta. Tots, però, anirem a veure en Manel... amb una corbata ben llarga estampada amb colors crus.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina llàstima que els de la revisteta hagin triat els dilluns: l'endemà hem d'anar a la feina i molts ens llevem molt d'hora. Impossible, doncs, anar-hi. Què hi farem?

Gaudeix-ne: jo encara no els he vist en directe. El disc fa dies que no el poso, però és meravellós.

Joan Fontdeglòria Solà ha dit...

Ei! Sí, és els dilluns, però a les 9 del vespre, ben aviadet pls que matinem...

de totes maneres, m'acaba de dir un col·lega que volia comprar les entrades que està tot exhaurit...

qui els hi havia de dir fa només uns mesos a aquests quatre amiguets de la infantesa que arribarien a aquests nivells... i això només és el principi... ens haurem d'acostumar a córrer per veure'ls, en fi. en aquest cas, més que merescut.

1ptó!

joanfontde

Anònim ha dit...

Jo és que treballo en un institut fora de Barcelona i m'he de llevar a les cinc!!! Putada, doncs, els concerts entre setmana.

El 22 de maig a l'Apolo, llegeixo en les banderoles que decoren aquests dies la Creu Coberta. A aquest miraré d'anar-hi. Si no, em conformaré amb les súper entrades que tinc per al tel·lúric de Solsona.

A presto, Joan.

Joan Fontdeglòria Solà ha dit...

ja m'ho vaig pensar... collons, hauria d'estar prohibit per llei, en fi. en aq sentit, jo sóc un privilegiat: d'eixample dreta a esquerra... així, qualsevol...

El Roger Mas? Quin dia? fa poquet que escolto el "tel·lúriques"; gran nivell. Ja diràs com ha anat. Manel, pel maig, a l'Apolo? doncs per poc que pugui, hi seré!

1ptó

joan

Anònim ha dit...

Sí que hauria d'estar prohibit per llei... Això dels Serveis Territorials i de les llistes és un desori...

"A lo que íbamos": Roger Mas, 25 d'abril a l'Auditori. Entrades 16 euros al Telentrada. Vinga, no t'ho pots perdre.

Jo ara em miraré les de Manel a l'Apolo.

(Fa uns anys, amb Saus, Sopes de Cabres, etc., em dius que aniria a concerts de gent de casa i no m'ho hauria cregut: hem agafat un molt bon camí darrerament, eh?)

Joan Fontdeglòria Solà ha dit...

...Si encara queden entrades xl Roger mas, igual m'apunto!

doncs, sí, el nivell en ctalà ha millorat, però no sé si devia ser perquè encara no tenia seny però reconec que jo els seguia pels poblets... els Umpah-Pah estaven de p mare, no? I un concert dels Pets, quan van començar, era una festival, quasi punk... deprés els van fotre a tots dins el mateix sac... i es van pervertir (o van desaparèixer)...

Ara hi ha músics més coherents, han rebut bones influències i fan realment el q volen, sense contemplacions, reivindicant o no, tant se val, sense esperar multinacionals ni res per l'estil... mentre mantenen l'independència, tot va la mar de bé (Joan Miqul Oliver & cia. en són el millor exemple). Veurem què passa si volen més, i més, i més...

el millor és sempre el poc pretenciós, no?

1ptó

joan

Anònim ha dit...

Transacció efectuada!!! Got them for May! Ha!

I, tornant a la qüestió del "rock" català, jo és que llavors ja estava granadeta, vivia fora i mirava enfora. Els amics d'aquí me'n parlaven, de tots aquells grups (i fins i tot un amic amb gust musical exquisit era fan dels Umpah-pah). Jo és que vivia en el regne dels Neils Youngs, de les Nancis Griffiths, dels Rays Davies... Cadascú fa el seu camí.

I em sembla fantàstic retrobar-me amb casa meva amb Manel, amb Roger Mas... M'estic pensant si anar a veure es meu estimat Joanmi Oliver a l'Aliança del Poble Nou...

Que bé, quants concerts!

Per cert, Manel també al Telentrada, 16 euros i a l'Apolo (Festival de Guitarres).

Joan Fontdeglòria Solà ha dit...

Després del q vam veure ahir, no puc rsistir tornar-lo a veure... les vegades q convingui... són uns cracks.

merci per la info. el 22 tbé hi seré!

i l'oliver... mmmm... acabaré picant...

1ptó

joan

Anònim ha dit...

Vas ser-hi, a l'Apolo???

Jo sí. Em va agradar força que el públic ja tingués una edat :) i ells, fantàstics.

El 3 d'agost, a la festa major de la meva vila natal, tot i que no sé si hi aniré.

Una amiga m'està temptant amb Neil Young: encara queden entrades d'un dia...

I una altra nota: ESCOLTA ELS OLIVA TRENCADA... TE N'ENAMORARÀS (he deixat una petita crònica en el meu blog).

Joan Fontdeglòria Solà ha dit...

oliva trencada? no sé qui són... però ara mateix els busco!

el concert de manel? dels q jo he vist, el més fluix: mal sonoritzats i un ambient poc propici tenint en compte la seva proposta (perquè la gent no calla??)

neil young? al final ens trobarem i tot! portem ja dues llargues jornades de festival, però realment ha estat espectacular, com sempre. Algunes joies: Andrew Bird, Spiritualized i My Bloody Valentine... avui, si hi vas, no deixis de veure una paia q es diu Alela Diane a l'auditori, i els deerhunter després del young...

1ptó

Joan