dijous, 9 d’octubre del 2008

Kings Of Leon

No puc resistir penjar-vos aquest vídeo dels nord-americans Kings Of Leon, que ja fa anys que seguim però que últimament obtenen (per fi!) el reconeixement merescut. Si en voleu més, entreu al seu canal You Tube o escolteu algun dels seus discos; el que acaben de publicar, "Sex On Fire", o algun dels anteriors, sobretot "Aha Shake Heartbreak" o "Youth and Young Manhood".

Des de Tenesse, els germans Followill amb Caleb (el cantant) encès, molt encès. Això és garatge pur i dur, sense concessions.


4 comentaris:

Eme (Nada que ver con eme dj)) ha dit...

Podrías poner un traductor al castellano, que yo no sé catalán

Anònim ha dit...

Felicitats pel blog!
Tot i que no ens vem arrivar a conèixer (jo sóc ex-sunionita, de la promoció que va acabar el 2007) gràcies al blog del Jordi Carmona, he trobat l'enllaç a la teva bitàcora.
Realment tens bon gust amb la selecció de música i d'artistes que publiques (Kings of Leon en són un bon exemple!). Tambe he descobert algun grup fins ara desconegut que ha resultat valer molt la pena.
Bé, per ara res més, segueix així.
Fins aviat!

Marta
www.apuntesdelcamino.wordpress.com

Joan Fontdeglòria Solà ha dit...

¿Traductor? Pues sí, podría, la verdad, no lo había ni pensado...

No tengo ni idea de si se puede hacer mejor, pero de momento ya he colgado un link con un traductor, el mejor que he encontrado (no lo traduce todo pero almenos pillarás algo más). Lo encontraréis en el margen derecho del blog.

¿Alguien sabe la manera de colgar un traductor que simplemente clicando traduzca el blog automáticamente al castellano, al inglés o a lo que sea?

Graaaaacias eme.

Salut!

joanfontde

Joan Fontdeglòria Solà ha dit...

Gràcies Marta!

No, no sé qui ets, però investigaré...

Tu mateixa, si veus que em deixo alguna proposta interessant (segur!) ja ho saps, aquest és també el teu espai.

1ptó

joanfontde