dilluns, 17 de setembre del 2012

Oriol Tramvia i Pau Riba

Oriol Tramvia, Eric Herrera, Roger Mas i Pau Riba
De tots els concerts que la Mercè ens oferirà aquests dies, voldria subratllar-vos la doble ració galàctica, l'Oriol Tramvia i el Pau Riba, diumenge 23 de setembre a la nit a la plaça Catalunya.

Cadascú celebrarà el secret de l'eterna joventut a la seva manera: l'Oriol Tramvia ho farà amb el recent 60 oriols, acompanyat de la banda que ja fa anys l'ha rejovenit, i el Pau Riba recuperarà el mític disc, ara reeditat, Jo, la donya i el gripau.


Segueixo pensant que, avui dia, els músics més joves de les noves fornades ni s'acosten a la seva genialitat i, els més vells, contemporanis seus, que han gaudit de més èxit mediàtic (i de més pasta) ja fa anys que han perdut tota autenticitat, agenollant-se, ara sí ara també, davant dels qui van desfilant pel poder.

L'Oriol i el Pau són dos tossuts, dos rara avis que segueixen fent el que volen i quan volen. I segueixen tan genuïns com quan van començar. Des d'aquestes línies, celebro que encara els puguem gaudir en grans escenaris, i que les institucions que durant anys els ha arraconat ara els situïn on els pertoca... i que sigui per molts anys!