dissabte, 24 de desembre del 2011

Les millors cançons pop 2011 (internacional)

Algunes tenen milions de visites, altres milers, o alguns centenars. Amb més o menys èxit, més o menys populars, vull rescatar les 10 cançons que més han brillat aquest 2011, almenys al meu iPod. Una tria aquest cop planetària i, per tant, encara més injusta. Sigui com sigui, 10 grans moments que haurien d'anar més enllà de l'allau de propostes, més enllà de l'any que s'acaba. A punt?


1. Holocene, Bon Iver



2. This phantom life, The Leisure Society



3. Rano Pano, Mogwai



4. Tonight's the kind of night, Noah And The Whale



5. Money, The Drums



6. Call your girlfriend, Robyn



7. Santa Fe, Beirut



8. Intertwined, Maggie Björklund & Mark Lanegan



9. Grown Ocean, Fleet Foxes



10. Shell games, Bright Eyes

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

Gràcies per fer aquest blog tan interessant. M'encanta aquesta classificació tan personal i sui generis dels millors artistes de l'any passat. Des de que vaig marxar a viure als USA estic una mica desconnectat de tot el que es fa a Catalunya. Gràcies als webs dels diaris a i blocs com el teu aconsegueixo estar en contacte amb aquesta part del planeta que tan estimo. Així que moltes gràcies pel teu esforç desinteressat i desitjo que continuïs escrivint entrades.

Pere Muñoz

Joan Fontdeglòria Solà ha dit...

Company!

Gràcies per les felicitacions... tan llunyanes i tan properes alhora. I ja saps on trobar-me. Ja veus q miro d'explicar el q els altres no diuen... o expliquen amb la boca petita; informació poc mediàtica, vaja, però 100% honesta.

Molta sort, Pere, en la teva "nova vida", lluny de casa, però tan arrelada com vulguis!

Una abraçada,


joan