dimecres, 2 de març del 2011

Quins Strokes tornen?


The Strokes passaran a la història per ser els autors d'"Is This It?"(2001), un dels millors discos de rock que hem escoltat mai. Després d'aquell impactant debut, van pagar massa car ser enaltits com a nou referent estètic del rock mundial, van començar les desavinences, van convertir-se (o els van convertir) en un producte-marca de consum... i els dos següents discos no van estar a l'alçada. Ara han fet una nova pausa (aquesta vegada més llarga, de 5 anys des del frustrant "First Impression Of Earth") i ja anuncien el nou retrobament de la banda amb nou disc, "Angles", que sortirà al mercat el 22 de març. Ens avancen el primer senzill ("Under cover of darkness") i el seu clip. D'entrada, semblen més propers al seu debut, busquen aquella immediatesa però... se'ns tornen a dibuixar excessivament sofisticats?

Jutgeu vosaltres mateixos.

1 comentari:

òscar ha dit...

El llistó deixat pel debutant "Is this it?" va ser de massa alçada.

Superar un treball amb temassos com "Last nite", "Someday" o "Hard to explain" no era senzill i, pel meu gust, no se'n van acabar de sortir.

Espero "Angles" però, malgrat aquest intent de tornar a posar el comptador a zero, tinc poca confiança en les reinvencions.

Mirare'm d'escoltar-lo posant, també, el comptador a zero.