dijous, 14 de gener del 2010

Les millors cançons del 2009

Amb una mica de retard (les obligacions apreten) però ja tenim aquí el meu particular resum de l'any, aquesta vegada de les melodies en forma de 5 grans temes que no s'han marcit amb el -breu- pas del temps i que crec que mereixen tantes escoltes com temps tinguem per seguir creient en el poder enlluernador de la música popular. He triat les millors versions que es troben al you tube, algunes autèntiques joies; d'altres, només per poder escoltar-les en bones condicions. Ja veureu, ja...

Apa, sense més preàmbuls, aquí les teniu:

OH NO, ANDREW BIRD
(L'Andreu fa honor al seu cognom i xiula que xiularàs...)



IMMORTELS, DOMINIQUE A
("Mai et vaig dir que som immortals. Per què te'n vas anar abans que t'ho digués?")




TOO MANY BIRDS, BILL CALLAHAN
(Quan dos són multitud)




MY TIMING IS OFF, EELS
(Ell ja era barbut abans de la invasió)




VARIABLES, THE NEW RAEMON
(Sortegeu les cançons del seu disc "La Dimensión Desconocida": la que us surti, també hauria de ser aquí)

3 comentaris:

Duda ha dit...

Per cert!!! Selecció Natural CD 2009 fantàsticaaaaaa!!!!

tirèsies ha dit...

...bona! bona!
No sé (ja t'ho vaig dir) com no intentes comercialitzar la teva proposta de selecció 2009, perquè és la manera bona-bonica-(i barata!!!!) d'escoltar bona música, ja organitzada-classificada-filtrada-i-triada-per-un professional... per als gairebé totalment amateurs com nosaltres és una MERAVELLA!!!
...cuideu-vos!

Joan Fontdeglòria Solà ha dit...

osti! ja saps que m'encanta que us agradi, és tooot un plaer... comercialitza-ho? això ja és massa lluny, ni m'ho plantejo: em conformo amb fer passar una bona estona a qui ho mereix..! (que ja és moooolt)

per cert, ja sé que segueixes oferint el teu aaaalt nivell a les classes, que els il·lumines perquè puguin anar pel món en condicions -els teus alumnes estan encantadíssims- i això sí que és una meravella!

1ptó

joan