divendres, 7 de novembre del 2008

El Sonido del Sol, sixties des de Lima

La Diana ens regala aquesta descoberta: són de Lima, tot just comencen però el seu so té més de 40 anys. Beuen dels sixties i actualitzen el rock'n'roll de tota la vida amb un so descarat i divertit. Apunteu-vos aquest nom: El Sonido del Sol. El primer single és "Chica sargento", que explica la història de les que realment porten els pantalons; però el primer himne de la banda hauria de ser "Hippy high", dedicat al síndrome peterpan, cada cop més extès, amb frases-joia com "No tengo por qué saber si llovió cuando lloraste fuerte por primera vez"(!). I el tercer gran tema és "Vuelvas", que dolçament ens retorna al poppy càlid d'altres temps... tan simple com impecable.
Totes tres les podeu escoltar al gadget que he penjat aquí sota. Quan sàpiga més cosetes d'aquesta feliç troballa, us aniré informant. Gràcies Diana!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

...la veritat és que els trobo força catxondos, no?, tenen una mica un "saborcillo del ayer", un no-sé-què que et fa recordar escenes i escenaris de fa uns anys...

Anònim ha dit...

Ei Fontde!
El Francesc ja m'ha donat els records de part teva.L'hi he dit q te'ls tornés però he pensat q ho podia fer jo mateixa per aquí i així dir-te també q ja et val per no venir tal i com vas dir.
Be, espero q et vagi tot mbé i q realment vinguis algun dia i xarrem una estona.

DianaCirera. ;)

Joan Fontdeglòria Solà ha dit...

ei Diana!

Què tal? espero que no m'ho tinguis en compte, però egoistament havia de desaparèixer abans que fos massa dur. Clar que ens veurem, segur! Passa-li, si vols, al Francesc, el teu correu, que ell me'l passi a mi, i xerrem.

1ptó guapa!

joanfontde